Info om Vårmønstringen 2024

Vårmønstringen 2024 Kommentarer er skrudd av for Info om Vårmønstringen 2024

Kun få dager igjen til Vårmønstringen 2024. På vedlagte kart over området ser dere noenlunde plassering av hvor de påmeldte klubbene skal stå, der ser en også at det er mange hvite P-felt, så det er god plass til deltagere uten klubbtilhørighet. De som kommer alene eller i små vennegrupper vil bli tilvist plass der. Når bilen er parkert under tak skal den ikke startes opp før en forlater området, der skal det heller ikke spilles høy musikk! Dette er et familiearrangement, så vi skal ta vare på absolutt alle, ikke minst de aller minste i barnevogn!

Priser inngang (VIPPS til #801855):
– Kr. 200 – Utstillingskjøretøy med fører
– Kr. 100 – Voksen
– Gratis for Barn under 16 år

Bilene som skal delta på treffet skal være i god stand, og skal som et minimum være vasket og rengjort når man ankommer! Vis hensyn til alle andre, og vær smidig hvis det oppstår problemer plassmessig. Vårmønstringen har mange vakter tilgjengelig, se etter noen med gule vester hvis du trenger hjelp på noe vis!

FOR DELTAGERE:
Alle kjøretøyene som skal delta på Vårmønstringen i år skal bruke hovedinnkjøringen, også de som skal stå i Parkeringshuset! Dere vil møte på de første vaktene allerede i rundkjøringen ved IKEA. Dette betyr at alle må kjøre veien rundt hele IKEA til det bakre hjørnet, i to felt, og så blir det billettsalg der (VIPPS til #801855). Vi bruker da den bakre innkjøringen til P-huset, og sluser samtidig de som skal stå ute forbi ved billettsalget. De fleste av oss skal stå under tak, så da skal vi bruke det høyre feltet på veien rundt IKEA. Det venstre feltet blir dedikert dem som skal stå ute.

FOR PUBLIKUM:
For publikum som kommer med bil blir det mulig å parkere ved Gullgruven, med 3 timer gratis parkering om en bruker appen til Apcoa Flow (2 timer uten app).

** Tretimers løsningen viste seg å være feil, vi beklager virkelig at vår info rundt dette ikke var riktig! Feil info inn, betyr feil info ut…

Ellers er det gode parkeringsforhold utenfor Statens Vegvesen/Biltilsynet, der er parkeringen helt gratis.

Fra Gullgruven går det en gangbroer over motorveien, og så en fin gangvei videre mot IKEA. Fra Statens Vegvesen/Biltilsynet, går man ut av P-plassen igjen der en kjørte inn, og runder til venstre ved Harley-Davidson sin flotte butikk. Deretter går en videre over en gangbro, og går så videre innover gangveien til venstre rett etter gangbroen.

VELKOMMEN TIL VÅRMØNSTRINGEN 2024!!!

VÅRMØNSTRINGEN 2024

Vårmønstringen 2024 Kommentarer er skrudd av for VÅRMØNSTRINGEN 2024

Vårmønstringen 2024 blir som vanlig arrangert på Kristi Himmelfartsdag, som i år er torsdag den 9. mai fra klokken 10 til 15!
 
Nok en gang må vi flytte arrangementet fra Lagunen grunnet annleggsarbeider, denne gangen til IKEA i Åsane.
 
Mer info kommer etter hvert som vi har kommet videre i planleggingen, men nå kan du altså begynne å glede deg til Vårmønstring på IKEA den 9. mai!!!
 
VELKOMMEN!!!

https://www.facebook.com/events/1516882228895717/?ref=newsfeed