West Side Vanners, forkortet WSV, er en klubb for Van- og Truckinteresserte. Klubben ble etablert i 1981, og besto i mange år for det meste av medlemmer fra Bergen og omegn.

Etter hvert kom det medlemmer til fra hele landet. Vi har i dag stort sett medlemmer fra vestlandet, i tillegg til noen Danske medlemmer.

Totalt har vi de siste årene vært litt flere enn 50 medlemmer, noe som har holdt seg ganske stabilt.

Etter hvert har klubben utviklet seg til å bli en familieklubb hvor både barn og voksne er med, der klubbens hovedmål er å fremme interessen for amerikanske van’s og truck’s, samt sosial hygge med turer og arrangementer for voksne og barn året rundt.

Klubben har medlemsmøte en gang i måneden, hvor det blir planlagt og diskutert klubbens treff og arrangementer, og der vi noen ganger planlegger neste tur og treff, samt at vi har litt sosialt samvær. WSV har et svært godt forhold til andre van- og truck klubber i inn- og utland.

Det koster kr. 400 pr. år å være medlem i WSV. Som medlem kan du også dra nytte av de rabattavtaler vi har fremforhandlet. Du må noen svært få ganger være med på litt dugnad for WSV, men etter de tilbakemeldinger vi har fått vedr. dette, så oppleves dette for det meste som sosial hygge og samvær, til gjensidig nytte og hygge for oss alle.

Postadresse:
West Side Vanners V/ Daniell Tveit Toft

Kvernavegen 10

5363 Ågotnes

 

Kontaktperson:

Daniell Tveit Toft

Telefon: 920 54 810

Epost: danieto@online.no

Web: www.westsidevanners.no