Vårmønstringen 2009 startet med regn og regn i store mengder, men når de 11 mkib-klubbene hadde rigget seg ferdig lettet været betraktelig! Resten av

 dagen forløp stort sett med oppholdsvær og glimt av sol. På grunn av regnværet på morgenkvisten kom både publikum og bilene litt senere enn vanlig, det ble derfor ingen ny rekord i år – men med 903 kjøretøy innenfor portene var vi ikke ille langt fra fjorårets rekord på 927…

Det var også i år et meget variert og interessant utvalg av kjøretøy og det er liten tvil om at de fleste merker, stilarter og grener innenfor hobbyen vår ble presentert. Et stort publikum virket fornøyd med utvalget og når klokken nærmet seg 15:00 hadde også tellekorpset gjort sitt. Det betyr at noen utvalgte kjøretøy fikk den oppmerksomheten de fortjener under prisutdelingen.

MKIB takker alle de fremmøtte (med og uten bil), vakter, dugnadsfolk og ikke minst Lagunen! Vi velger å tro at folk trivdes så godt denne dagen at vi sees igjen på Vårmønstringen i 2010!

Bilder fra treffet