Da er nok en Vårmønstring gjennomført i regi av MotorKlubbene i Bergen (MKIB), og for første gang på Bergen Travpark i Åsane. Været var ikke med oss denne gangen, det småregnet hele dagen uten opphold, og da kan vi være glade vi er Bergensere! For mens man andre steder i landet avlyser med slikt vær, var det over 650 kjøretøy og eiere som stilte opp og med dem kom det MYE publikum.

Vi er meget godt fornøyd med dette, både på grunn av det dårlige været, men også på grunn av at vi for første gang var lokalisert på Bergen Travpark! Det er alltid risikofylt å flytte på seg, for med en flytting følger det også med en del usikkerhet og skepsis blant deltagerne. Blant annet skepsis til banen, både våt og tørr. Men banen tålte regnet bra også viste det seg, selvsagt ble det til tider litt bløtt, men utover dagen – når det hadde regnet litt mer – så ble dekket bedre og bedre, og det gikk fint å gå selv med vanlige sko uten å bli klissvåt.

Med et så stort arrangement på et nytt sted er det en del som må prøves ut og justeres inn. Blant annet hadde vi, som alltid, sendt en henstilling til politiet om litt dirigering av trafikken ved Vårmønstringens slutt, uten å få noe svar. Vi ser etter årets Vårmønstring at politidirigering er HELT nødvendig ved arrangementets slutt. Det ble laaaang kø når 6-800 biler skulle ut samtidig. Køen strakk seg helt inn på banen, og dette gjorde at vinnerne hadde problemer med å ta seg fram til premieutdelingen. Ja, vi har en del som må justeres til neste år regner vi med.

Vi hadde til tider problemer med registreringen av stemmer på SMS, mange fikk beskjed om at stemmene deres ikke ble registrert, vi er ikke sikker på hvorfor, men det vil bli tatt opp med leverandøren av tjenesten. Det kom inn litt mindre stemmer enn tidligere år, men ikke så veldig mange færre, så antagelig har stemmer blitt registrert selv om avsender fikk beskjed om at «man kunne ikke motta betaling».

Så, selv om vi har en liten smørbrødliste med ting som må endres på til neste år synes vi alt i alt at det meste gikk bra. Travbanen ser ut til å passe ypperlig til vårt arrangement, og anlegget tåler fint 500 deltagere til. Ja, til og med en dobling, slik vi kan regne med hvis været slår til, skulle gått fint!

Så vi retter en stor takk til alle som trosset været, og som dermed var med på å gjøre Vårmønstringen 2017 på Bergen Travpark til nok en vellykket Vårmønstring.

Velkommen tilbake neste år, da har vi også bestilt pent vær, og da faller Vårmønstringen og Kristi Himmelfartsdag på den 10. mai.

0-premiebordet

Bergen AmCar Club

1-bergen-amcar-club
Bergen Jaguar Forum

4-bergen-jaguarforum

Bergen Militærhistorisk Kjøretøyforening

11-bergen-mil

Ford M-klubb Norge

8-ford-m-klubb-norge

Mercedes-Benz Klubben Norge

6-mercedes-benz-klubben-norge

Volkswagen Auto Club Bergen

2-volkswagen-auto-club-bergen

Bergen Veteranvogn-klubb

10-bergen-veteranvogn-klubb

Classic Bike Owners Club
7-classic-bike-owners-club

Capri Club Norge

5-capri-club-norge

West Side Vanners

3-west-side-vanners

Classic Scooters Club Bergen

9-classic-scooters-club-bergen

Best In Show 2017

12-gjesteklasse

Flere Bilder: