banner-vm-2018-1

Årets Vårmønstring går som vanlig av stabelen Kristi Himmelfartsdag, som i år faller på den 10. mai, og også i år satser vi på å avvikle Vårmønstringen på Bergen Travpark i Åsane.

Grunnen til dette er ene og alene at Lagunen er i gang et gigantprosjekt som innebærer at store deler av parkeringsplassene ikke vil være tilgjengelige. Byggearbeidene er startet og da er det dessverre ikke plass til oss. Om vi får komme tilbake til Lagunen igjen vil vise seg om noen år når utbyggingen er ferdig.

Bergen Travpark kan ta imot vel så mange deltagerbiler som Lagunen, Parkeringsmulighetene for publikum er gode og det vil bli et oversiktlig og lett tilgjengelig arrangement! Det vil også i år være mulighet for å drive delesalg, og vi ønsker å ha firmastands, hobbystands og aktiviteter for barna.

Banedekket på Bergen Travpark er veldig hardt, og støver lite når det er tørt og er lite grisete når det er vått. Det er verdt å huske på at det til vanlig er hester som løper rundt banen, med en vogn med sykkelhjul på slep, er ikke banen fast og kompakt i all slags vær så hadde det vært umulig å drive med travløp på denne banen!

MKIBs 11 medlemsklubber stiller selvsagt på Kristi Himmelfartsdag, men vi har fortsatt plass til både gjesteklubber og andre bilentusiaster. Dette er og blir et av landets største motorarrangement, og som vanlig et av de mest varierte! Her stiller Veteraner av alle slag; AmCars, Vans, Trucks og Militære kjøretøy, gamle Folkevogner, Ford og Jaguar, samt Scooter og Klassiske motorsykler.

Det er med andre ord kjøretøy i alle varianter fra de 11 arrangørklubbene, i tillegg kommer det like mange gjesteklubber, samt en åpen klasse hvor alle med hobbybil kan delta. Dette vil til sammen sørge for enda et glimrende arrangement! Vi starter opp klokken 10:00 og holder det gående til klokken 15:00, med premieutdeling kl. 14:30.

Vi håper at vi også i år når målet vårt på 1.000 biler, så møt opp og delta på Vårmønstringen i Bergen, på Bergen Travpark! Kristi Himmelfartsdag, torsdag 10. mai, klokken 10:00 – 15:00.

Vi kommer tilbake med mer info om påmelding, deltagere, kart over området og priser…

Her ligger Bergen Travpark: https://kart.gulesider.no/m/rceG1.html