Da har Motorklubbene i Bergen hatt møte angående neste års Vårmønstring.

Lagunen Kjøpesenter vil gjerne ha oss tilbake, så vi dro opp der for å se hvordan det har blitt etter all utbyggingen som har vært der de siste 2 årene.

Vi fryktet det ville gjøre det svært vanskelig å gjennomføre Vårmønstringen der igjen, men befaringen viser at det nok vil fungere helt fint! Noen småjusteringer vil det bli på plassering av klubbene etc., men det skal ikke by på større problemer.

Bergen Amcar og West Side Vanners vil ha samme området som før nede ved vannet. Her er det laget en midlertidig gang og sykkelvei som stjeler en del plasser, men denne skal minskes inn og bli mindre dominerende. Antagelig flytter vi Militær sin plass til matlaging, samt de gjesteklubbene som har stått mellom Amcar og selve Lagunebygget, dermed vil Amcar få omtrent like mange plasser som før.

VW, Jaguar, Ford, Mercedes og Veteran vil stå omtrent der de har stått. Vi mister noen plasser foran det som er hovedinngangen til Lagunen, men til gjengjeld er 1. etasjen i P-huset som vi har brukt til gjesteklubber blitt mye større og veier opp for dette. Der er det bra lys og bedre takhøyde enn i det gamle P-huset.

Publikumsparkering vil bli i 2. og 3. etasje i det gamle parkeringshuset, samt i det nye P-huset ved Shell. Gjesteparkering blir gratis.

De nye restaurantene som kommer, vil ikke lage problemer for arrangementet, ikke kinoen heller. Det blir i tillegg lettere å skille Bybanepublikum fra utstillingen enn det var tidligere.

Mange av Vårmønstringens deltakere og publikum har savnet Lagunen og vi ser fram til mange gode år her igjen.

Neste års Vårmønstring er som vanlig på Kristi himmelfartsdag, som i 2019 er den 30. mai.

Vi ønsker dere velkommen til Vårmønstringen 2019, og velkommen tilbake til Lagunen Kjøpesenter!