Torsdag 13. mai var det nok en gang klart for Vårmønstringen på parkeringsplassen til Lagunen Storsenter. Nydelig vårvær satte sitt preg på Vårmønstringen 2010. Strålende sol og litt varme gjør også at mange folk og biler setter kursen mot Lagunen på Kristi Himmelfartsdag. Dette førte til at veldig mange kom tidlig, og samtidig, med det resultatet at det ble noe kø i innkjøringen. Men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves. Dette resulterte i at det ble rekordoppslutning i år. Mer enn 10.000 publikummere og 968 deltagende kjøretøy (den gamle rekorden på 927 var fra 2008). Utvalget av kjøretøy var stort og variert og det var tydelig at en del doninger, nye av året, var kommet på veien.

På slutten av dagen ble det trekning av gavekort på bilpleie fra Lagunens egen bilpleier, Handz On, og tre lykkelige publikummere reiste fra Vårmønstringen med gavekort på henholdsvis 500, 2.000 og 5.000 kroner!

Til slutt hadde også tellekorpset gjort sitt og det var klart for prisutdeling. Deretter var det tid for å rydde plassen og vende nesen hjemover. Det virket som om både publikum og deltakere var fornøyd, så da sier vi bare: På gjensyn til Vårmønstring i 2011.

Vinnerne:


Bergen AmCar Club, nr. 494

Bergen Jaguar Forum, nr. 252

Bergen Militærhistorisk Kjøretøyforening, nr. 491

Ford M Klubb Norge, nr. 619

Bergen Classic Scooters Club, nr. 528

Mercedes-Benz klubben, nr. 84

Volkswagen Auto Club Bergen, nr. 4

Bergen Veteranvogn Klubb, nr. 420

Classic Bike Owners Club, nr. 516

Capri Club Norge, nr. 571

West Side Vanners, nr. 19

Diverse klasse – 1. Premie, nr. 428

Best in show, nr. 428

Noen flere bilder fra treffet.