SAMSUNG DIGITAL CAMERA 
Værmessig startet det hele meget bra og en stund kunne det se ut som om sommeren var underveis. Utover dagen skyet det dessverre til og vi fikk litt regn mot slutten av arrangementet, men ikke mer enn det Bergenserne tåler. På tross av dette ble det satt ny rekord i antall kjøretøyer med en total som endte på 927! 

Som vanlig var utvalget av kjøretøyer stort. At det er stor bredde innen hobbyen vår er det liten tvil om; her var alt fra mikrobiler til store SUV’er, mopeder til store løpssykler. Uansett interesse så burde du finne noe for deg. 

Klokken 1500 var det hele slutt, og det var tid for premieutdeling. På grunn av været hadde mange av vinnerne reist hjem. Vi velger derfor å publisere listen over bilene som ikke fikk hentet sin premie. Hvis ditt nummer er her, vennligst ta kontakt med oss og så ordner vi opp i dette! Send oss også et bilde av bilen slik at vi får satt den inn blant vinnerne! 

Vinnerne:

Best in show + 1.premie div.klasse: Nr. 732

Fineste Amcar + 3.premie div.klasse: Nr. 746

Fineste Militærhistorisk: Nr. 183

Fineste Scooter: Nr. 393

Fineste Mercedes: Nr. 331

Fineste Classic Bike: Nr. 139

Fineste Van: Nr. 83

Fineste Luftkjølt Nr. 315