Torsdag 2. juni 2011 var det nok en gang klart for Vårmønstringen på parkeringsplassen til Lagunen Storsenter. Etter et voldsomt regnvær kvelden før våknet vi opp til lettskyet og opphold, men værmeldingen lovet regn utpå dagen. Dette gjorde nok sitt til at det var meget spredt ankomst av deltagere og publikum, men en jevn strøm førte til at 733 deltagerkjøretøy kom innenfor porten. Antall publikummere er ikke klart i skrivende stund, men anslag tyder på et sted mellom 6 og 7000. Vi er godt fornøyd med oppslutningen og årets arrangement, på tross av vekslende vær og mye anleggsarbeid i området rundt Lagunen.
Takk til alle som deltok, på tross av usikkert vær!

Mot slutten av dagen ble det også i år trekning av gavekort på bilpleie fra Lagunens egen bilpleier, Handz On, og tre lykkelige publikummere reiste fra Vårmønstringen med gavekort på henholdsvis 500, 2.000 og 5.000 kroner. Gratulerer!

Til slutt hadde også tellekorpset gjort sitt og det var klart for prisutdeling. Deretter var det tid for å rydde plassen og vende nesen hjemover. Det virket som om både publikum og deltakere var fornøyd med det meste, utenom været – så da sier vi bare: På gjensyn til Vårmønstring i 2012.

Vinnerne:

Mercedes-Benz Klubben Norge

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Capri Club Norge
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ford M-klubb Norge
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Volkswagen Auto Club Bergen
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bergen Veteranvogn-klubb
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bergen AmCar Club
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Classic Scooters Club Bergen
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Classic Bike Owners Club
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bergen Militærhistorisk Kjøretøyforening
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bergen Jaguar Forum
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

West Side Vanners
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Diverse-klasse 1. premie
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Best In Show 2011
SAMSUNG DIGITAL CAMERA